2102014951 6932373668, 6977258447 Ιακωβίδου 45, Πατήσια info@s-ani.gr
hero image


 

Αντλίες Θερμότητας
Σύγχρονη Ανίδρυση Ο.Ε. - Κατασκευές Κτιρίων - Μελέτη & Επίβλεψη - Τεχνικές Συμβουλές - Τακτοποίηση Αυθαιρέτων
Τοπογραφικά - Οικοδομικές Άδειες - Ηλεκτρομηχανολογικές Εγκαταστάσεις - Τοπογραφικά - Πατήσια Αττική

 

Η εταιρεία "Σύγχρονη Ανίδρυση Ο.Ε." με έδρα τα Πατήσια, Αττική, εξειδικεύεται στον τομέα των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, εστιάζοντας ειδικά στην εγκατάσταση και τη συντήρηση αντλιών θερμότητας.

Οι αντλίες θερμότητας αποτελούν αποδοτικές συσκευές που χρησιμοποιούνται για την αντληση θερμότητας από το περιβάλλον και τη μεταφορά της στον χώρο θέρμανσης ή ψύξης. Αυτές οι συσκευές προσφέρουν υψηλή ενεργειακή απόδοση και συμβάλλουν στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, καθιστώντας τις βιώσιμες και οικονομικές λύσεις για τη θέρμανση και ψύξη κτιρίων.

Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό με εμπειρία στην εγκατάσταση, τη συντήρηση και την επισκευή αντλιών θερμότητας. Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που εξασφαλίζουν την αποτελεσματική λειτουργία των συσκευών σας και τη μέγιστη ενεργειακή απόδοση.

Εάν αναζητάτε ειδικούς στον τομέα των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και την εγκατάσταση αντλιών θερμότητας, επικοινωνήστε με την "Σύγχρονη Ανίδρυση Ο.Ε." για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες μας και πώς μπορούμε να σας υποστηρίξουμε στον τομέα αυτό.