2102014951 6932373668, 6977258447 Ιακωβίδου 45, Πατήσια info@s-ani.gr
hero image


 

Λέβητες Φυσικού Αερίου 
Σύγχρονη Ανίδρυση Ο.Ε. - Κατασκευές Κτιρίων - Μελέτη & Επίβλεψη - Τεχνικές Συμβουλές - Τακτοποίηση Αυθαιρέτων
Τοπογραφικά - Οικοδομικές Άδειες - Ηλεκτρομηχανολογικές Εγκαταστάσεις - Τοπογραφικά - Πατήσια Αττική

 

Η εταιρεία "Σύγχρονη Ανίδρυση Ο.Ε." με έδρα τα Πατήσια, Αττική, είναι ειδικευμένη στον τομέα των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, εστιάζοντας ιδιαίτερα στην εγκατάσταση και τη συντήρηση λεβήτων φυσικού αερίου.

Οι ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις αποτελούν τον πυρήνα κάθε κτιρίου ή εγκατάστασης και είναι υπεύθυνες για την αποτελεσματική λειτουργία και την ενεργειακή απόδοση τους. Η εγκατάσταση λεβήτων φυσικού αερίου είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς εξυπηρετεί τις ανάγκες θέρμανσης και ζεστού νερού του κτιρίου, εξοικονομώντας ενέργεια και μειώνοντας το κόστος.

Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό με εμπειρία στην εγκατάσταση, τη συντήρηση και την επισκευή λεβήτων φυσικού αερίου. Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που εξασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία των εγκαταστάσεών σας και τη συμμόρφωση προς τους αυστηρούς κανονισμούς ασφαλείας και ποιότητας.

Εάν αναζητάτε ειδικούς στον τομέα των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και την εγκατάσταση λεβήτων φυσικού αερίου, επικοινωνήστε με την "Σύγχρονη Ανίδρυση Ο.Ε." για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες μας και πώς μπορούμε να σας υποστηρίξουμε στον τομέα αυτό.