2102014951 6932373668, 6977258447 Ιακωβίδου 45, Πατήσια info@s-ani.gr
hero image


 

Σύγχρονη Ανίδρυση Ο.Ε.
Κατασκευές Κτιρίων - Μελέτη & Επίβλεψη - Τεχνικές Συμβουλές - Οικοδομικές Άδειες - Τακτοποίηση Αυθαιρέτων
- Ηλεκτρομηχανολογικές Εγκαταστάσεις - Τοπογραφικά - Πατήσια Αττική

 

Η εταιρεία "Σύγχρονη Ανίδρυση Ο.Ε." με έδρα τα Πατήσια, Αττικής, αποτελεί έναν αξιόπιστο σύμβουλο και εταίρο σε όλα τα οικοδομικά και τεχνικά θέματα. Με μια εμπειρία άνω των 25 ετών, το τεχνικό της γραφείο διαθέτει ένα εξειδικευμένο προσωπικό που αποτελείται από Πολιτικούς Μηχανικούς, Μηχανολόγους Μηχανικούς, Τοπογράφους Μηχανικούς, ενώ συνεργάζεται επίσης με Δικηγόρους και Συμβολαιογράφους.

Η εταιρία αναλαμβάνει ολοκληρωμένα έργα, από τη μελέτη και την επίβλεψη έως την κατασκευή και την ανακαίνιση πάσης φύσεως οικοδομικών έργων, συνεργαζόμενη με εξειδικευμένα συνεργεία προκειμένου να εξασφαλίσει την υψηλή ποιότητα και την επιτυχή ολοκλήρωση των έργων.

Στο πλαίσιο των υπηρεσιών της, η "Σύγχρονη Ανίδρυση Ο.Ε." προσφέρει:

  • Οικοδομικές Άδειες: Αναλαμβάνει την υποβολή αιτήσεων για οικοδομικές άδειες και επιλύει όλα τα γραφειοκρατικά θέματα που αφορούν την εκκίνηση και την πρόοδο των οικοδομικών έργων.
  • Ταυτότητα Κτιρίου: Προσφέρει υπηρεσίες που σχετίζονται με την αναγνώριση και την ταυτοποίηση κτιρίων.
  • Τακτοποίηση Αυθαιρέτων: Αναλαμβάνει την ρύθμιση αυθαιρέτων κατασκευών και την επίλυση όλων των σχετικών θεμάτων.
  • Ηλεκτρομηχανολογικές Εγκαταστάσεις: Παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες για τον σχεδιασμό και την εγκατάσταση ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων.
  • Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης: Παρέχει υπηρεσίες για την έκδοση πιστοποιητικών ενεργειακής απόδοσης, βοηθώντας στη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των κτιρίων.
  • Τοπογραφικά: Προσφέρει υπηρεσίες τοπογραφικών μετρήσεων και αναφορών.
  • Τεχνικές Εκθέσεις και Αυτοψίες: Αναλαμβάνει την εκπόνηση τεχνικών εκθέσεων και αυτοψιών για τα κτίρια.
  • Τεχνικές Συμβουλές: Παρέχει στους πελάτες της τεχνικές συμβουλές στον τομέα των ακινήτων, βοηθώντας τους να λάβουν τις σωστές αποφάσεις.

Τέλος, η εταιρία αναλαμβάνει την αγορά οικοπέδων με αντιπαροχή και διαθέτει διαμερίσματα προς πώληση. Είτε ψάχνετε για λύσεις σε οικοδομικά θέματα, είτε χρειάζεστε τεχνικές συμβουλές για την ακίνητη περιουσία σας, η "Σύγχρονη Ανίδρυση Ο.Ε." είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς.