2102014951 6932373668, 6977258447 Ιακωβίδου 45, Πατήσια info@s-ani.gr
hero image


 

Τοπογραφικά 
Σύγχρονη Ανίδρυση Ο.Ε. - Κατασκευές Κτιρίων - Μελέτη & Επίβλεψη - Τεχνικές Συμβουλές - Τακτοποίηση Αυθαιρέτων
Οικοδομικές Άδειες - Ηλεκτρομηχανολογικές Εγκαταστάσεις - Τοπογραφικά - Πατήσια Αττική

 

Η εταιρεία "Σύγχρονη Ανίδρυση Ο.Ε." με έδρα τα Πατήσια, Αττική, αποτελεί τον αξιόπιστο εταίρο για την εκτέλεση τοπογραφικών μελετών και μετρήσεων.

Το τοπογραφικό έργο αποτελεί ουσιώδες στάδιο σε κάθε οικοδομικό ή επαγγελματικό έργο, καθώς παρέχει τα στοιχεία και τις διαστάσεις που απαιτούνται για τον σχεδιασμό και την κατασκευή των έργων. Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό και την κατάλληλη τεχνολογία για την πραγματοποίηση ακριβών και αξιόπιστων τοπογραφικών μετρήσεων.

Οι τοπογραφικές μελέτες παρέχουν τις απαραίτητες πληροφορίες για το έδαφος, την τοπογραφία, τις αποστάσεις και τα υψόμετρα, καθιστώντας δυνατή την ακριβή και αποτελεσματική σχεδίαση και κατασκευή. Σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες μας, η δυνατότητά μας να παρέχουμε ακριβείς τοπογραφικές μετρήσεις είναι καθοριστική για την επιτυχή υλοποίηση των έργων σας.

Επιπλέον, η εταιρεία μας διαθέτει εμπειρία στην εκτέλεση τοπογραφικών μελετών για ποικίλους τύπους έργων, από οικιστικές κατοικίες μέχρι επαγγελματικά κτίρια και υποδομές.

Εάν ψάχνετε για αξιόπιστες και ακριβείς τοπογραφικές υπηρεσίες, επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς μπορούμε να σας υποστηρίξουμε στην εκτέλεση τοπογραφικών μελετών για τα έργα σας.