2102014951 6932373668, 6977258447 Ιακωβίδου 45, Πατήσια info@s-ani.gr
hero image


 

 Τακτοποίηση Αυθαιρέτων - Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου
Σύγχρονη Ανίδρυση Ο.Ε. - Κατασκευές Κτιρίων - Μελέτη & Επίβλεψη - Τεχνικές Συμβουλές - Οικοδομικές Άδειες - Μελέτη & Επίβλεψη
- Ηλεκτρομηχανολογικές Εγκαταστάσεις - Τοπογραφικά - Πατήσια Αττική

 

Η εταιρεία "Σύγχρονη Ανίδρυση Ο.Ε." με έδρα τα Πατήσια, Αττική, αποτελεί τον αξιόπιστο σύμβουλο και εταίρο για τη διαχείριση θεμάτων ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου και τακτοποίησης αυθαιρέτων κατασκευών.

Η ηλεκτρονική ταυτότητα κτιρίου είναι ένα σημαντικό εργαλείο για την ταχεία και αποτελεσματική διαχείριση των κτιρίων. Με την επαγγελματική μας υποστήριξη, η εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες για την καταχώρηση και τη διαχείριση της ηλεκτρονικής ταυτότητας των κτιρίων, προσφέροντας έτσι έναν εξαιρετικά χρήσιμο τρόπο για την παρακολούθηση και την συντήρηση των κτιρίων.

Επίσης, η τακτοποίηση αυθαιρέτων κατασκευών αποτελεί σημαντικό θέμα που απαιτεί εξειδικευμένες υπηρεσίες. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την αντιμετώπιση αυθαιρέτων κατασκευών, την ρύθμιση της νομικής τους θέσης, και την υποβολή αιτήσεων για την έκδοση των αναγκαίων οικοδομικών αδειών.

Με εμπειρία και εξειδίκευση σε αυτούς τους τομείς, η "Σύγχρονη Ανίδρυση Ο.Ε." είναι η κατάλληλη επιλογή για όσους ψάχνουν αξιόπιστες λύσεις για την ηλεκτρονική ταυτότητα των κτιρίων τους και την τακτοποίηση αυθαιρέτων κατασκευών. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να διαχειριστείτε αποτελεσματικά τα θέματα αυτά και να επιτύχετε τους στόχους σας.