2102014951 6932373668, 6977258447 Ιακωβίδου 45, Πατήσια info@s-ani.gr

Σύγχρονη Ανίδρυση Ο.Ε.
Οικοδομικές Επιχειρήσεις
Κατασκευές Κτιρίων - Μελέτη & Επίβλεψη - Πωλήσεις Διαμερισμάτων - Οικοδομικές Άδειες - Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου (ΗΤΚ) - Τακτοποιήσεις Αυθαιρέτων - Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ)  - Τοπογραφικά - Ηλεκτρομηχανολογικές Εγκαταστάσεις - Τεχνικές Συμβουλές - Πατήσια Αττική


Η εταιρεία "Σύγχρονη Ανίδρυση Ο.Ε." με έδρα τα Πατήσια, Αττικής, αποτελεί έναν αξιόπιστο εταίρο στον χώρο των κατασκευών, των οικοδομικών άδειών, της πώλησης ακινήτων, και των τεχνικών συμβουλών. Με μια εμπειρία άνω των 30 ετών, το τεχνικό της γραφείο διαθέτει ένα εξειδικευμένο προσωπικό που αποτελείται από Πολιτικούς Μηχανικούς, Μηχανολόγους Μηχανικούς και Τοπογράφους Μηχανικούς, ενώ συνεργάζεται επίσης με Δικηγόρους και Συμβολαιογράφους.

Η εταιρία αναλαμβάνει πλήρη φάση των οικοδομικών έργων, από την μελέτη και την επίβλεψη μέχρι την κατασκευή και την ανακαίνιση. Με την συνεργασία της με εξειδικευμένα συνεργεία, εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα και την επιτυχή ολοκλήρωση των έργων. Επιπλέον, προσφέρει στους πελάτες της όλες τις υπηρεσίες του κλάδου των μηχανικών, όπως τακτοποιήσεις, βεβαιώσεις, πιστοποιητικά, εξοικονομώ, κτηματολόγιο, και άλλες σχετικές υπηρεσίες.

 

Οικοδομικές Άδειες

Οικοδομικές Άδειες

Επικεντρωμένη στην ανάληψη Οικοδομικών Αδειών και την πλήρη διαδικασία Μελέτης, Επίβλεψης και Κατασκευής κτιρίων, η εταιρεία μας διαθέτει την τεχνική γνώση και την εμπειρία που απαιτούνται για την επιτυχή υλοποίηση των έργων σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου

Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου

Η ηλεκτρονική ταυτότητα κτιρίου είναι ένα σημαντικό εργαλείο για την ταχεία και αποτελεσματική διαχείριση των κτιρίων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης

Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης

Η πιστοποίηση ενεργειακής απόδοσης είναι ένα σημαντικό εργαλείο που συμβάλλει στη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των κτιρίων και στην μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τεχνικές Εκθέσεις και Αυτοψίες

Τεχνικές Εκθέσεις και Αυτοψίες

Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να εκπονήσει λεπτομερείς τεχνικές εκθέσεις, αξιολογώντας την κατάσταση των κτιρίων και παρέχοντας προτάσεις για τη βελτίωση και τη συντήρησή τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τοπογραφικά

Τοπογραφικά

Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό και την κατάλληλη τεχνολογία για την πραγματοποίηση ακριβών και αξιόπιστων τοπογραφικών μετρήσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λέβητες Φυσικού Αερίου

Λέβητες Φυσικού Αερίου

Η εγκατάσταση λεβήτων φυσικού αερίου είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς εξυπηρετεί τις ανάγκες θέρμανσης και ζεστού νερού του κτιρίου, εξοικονομώντας ενέργεια και μειώνοντας το κόστος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αντλίες Θερμότητας

Αντλίες Θερμότητας

Οι αντλίες θερμότητας αποτελούν αποδοτικές συσκευές που χρησιμοποιούνται για την αντληση θερμότητας από το περιβάλλον και τη μεταφορά της στον χώρο θέρμανσης ή ψύξης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σύνηθετα Συστήματα Εξοικονόμισης Ενέργειας

Σύνηθετα Συστήματα Εξοικονόμισης Ενέργειας

Τα σύνθετα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας συνδυάζουν διάφορες τεχνολογίες και λύσεις για τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας σε κτίρια, βιομηχανικές μονάδες και άλλες εφαρμογές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 Τεχνικές Συμβουλές

Τεχνικές Συμβουλές

Συνεργαζόμενοι με τους πελάτες μας, προσφέρουμε προσαρμοσμένες λύσεις και πρακτικές συμβουλές, βασισμένες σε ανάλυση και εμπειρία, για την επιτυχή ολοκλήρωση των έργων τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πωλήσεις Ακινήτων

Πωλήσεις Ακινήτων

Πωλήσεις Πολυτελών Διαμερισμάτων Υψηλής Ενεργειακής Κλάσης Α, Α+, εμπειρία άνω των 30 ετών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ