2102014951 6932373668, 6977258447 Ιακωβίδου 45, Πατήσια info@s-ani.gr
hero image


 

 Τεχνικές Συμβουλές
Σύγχρονη Ανίδρυση Ο.Ε. - Κατασκευές Κτιρίων - Μελέτη & Επίβλεψη - Τοπογραφικά - Τακτοποίηση Αυθαιρέτων
Οικοδομικές Άδειες - Ηλεκτρομηχανολογικές Εγκαταστάσεις - Τοπογραφικά - Πατήσια Αττική

 

Η εταιρεία "Σύγχρονη Ανίδρυση Ο.Ε." με έδρα στα Πατήσια, Αττική, αποτελεί μια πηγή αξιόπιστων τεχνικών συμβουλών για τον χώρο των οικοδομικών έργων, των ανακαινίσεων και της τεχνολογίας που σχετίζεται με τον κατασκευαστικό τομέα.

Το εξειδικευμένο μας προσωπικό, αποτελούμενο από πολιτικούς μηχανικούς, μηχανολόγους μηχανικούς, τοπογράφους και συνεργαζόμενους επαγγελματίες, παρέχει σημαντικές τεχνικές συμβουλές για τη σχεδίαση, την ανάπτυξη και την ολοκλήρωση έργων, καθώς και για τη βελτίωση της λειτουργικότητας και της αισθητικής τους.

Συνεργαζόμενοι με τους πελάτες μας, προσφέρουμε προσαρμοσμένες λύσεις και πρακτικές συμβουλές, βασισμένες σε ανάλυση και εμπειρία, για την επιτυχή ολοκλήρωση των έργων τους.

Ανεξάρτητα από τη φύση του έργου, είμαστε εδώ για να παρέχουμε τις απαραίτητες τεχνικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να καταλήξετε σε ορθές αποφάσεις, να ξεπεράσετε προβλήματα και να επιτύχετε τους στόχους σας στον κατασκευαστικό τομέα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για την απόκτηση εξατομικευμένων τεχνικών συμβουλών που θα ενισχύσουν τα έργα σας και θα βελτιώσουν την ποιότητά τους.