2102014951 6932373668, 6977258447 Ιακωβίδου 45, Πατήσια info@s-ani.gr
hero image


 

Οικοδομικές Άδειες - Μελέτη & Επίβλεψη 
Σύγχρονη Ανίδρυση Ο.Ε. - Κατασκευές Κτιρίων - Μελέτη & Επίβλεψη - Τεχνικές Συμβουλές - Τακτοποίηση Αυθαιρέτων
- Ηλεκτρομηχανολογικές Εγκαταστάσεις - Τοπογραφικά - Πατήσια Αττική

 

Η εταιρεία "Σύγχρονη Ανίδρυση Ο.Ε.", με έδρα τα Πατήσια, Αττική, αποτελεί τον ιδανικό εταίρο για όλα τα σχέδια οικοδομήσεων. Επικεντρωμένη στην ανάληψη Οικοδομικών Αδειών και την πλήρη διαδικασία Μελέτης, Επίβλεψης και Κατασκευής κτιρίων, η εταιρεία μας διαθέτει την τεχνική γνώση και την εμπειρία που απαιτούνται για την επιτυχή υλοποίηση των έργων σας.

Στην "Σύγχρονη Ανίδρυση Ο.Ε.", κατανοούμε πλήρως τη σημασία της έγκαιρης έκδοσης οικοδομικών αδειών, καθώς και της ασφαλούς και αποτελεσματικής κατασκευής κτιρίων. Είμαστε δεσμευμένοι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε κάθε στάδιο του έργου, εξασφαλίζοντας πως οι πελάτες μας θα απολαμβάνουν ολοκληρωμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προδιαγραφές τους.

Η εμπειρία μας στην απόκτηση οικοδομικών αδειών και στη διαχείριση έργων κατασκευής είναι ουσιώδης για την επιτυχή ολοκλήρωση των σχεδίων σας. Οι εξειδικευμένοι μας επαγγελματίες διαθέτουν την τεχνογνωσία για να αντιμετωπίσουν τυχόν προβλήματα και να εξασφαλίσουν τη συμμόρφωση με όλους τους κανονισμούς και τους νόμους.

Είτε πρόκειται για την κατασκευή ενός κατοικίας, ενός επαγγελματικού χώρου ή οποιουδήποτε άλλου κτιρίου, η "Σύγχρονη Ανίδρυση Ο.Ε." είναι εδώ για να σας υποστηρίξει σε κάθε βήμα του έργου σας. Εμπιστευτείτε μας για να καταστήσουμε την ιδέα σας πραγματικότητα, με αξιοπιστία, ακρίβεια και επαγγελματισμό.