2102014951 6932373668, 6977258447 Ιακωβίδου 45, Πατήσια info@s-ani.gr
hero image


 

Πωλήσεις
Σύγχρονη Ανίδρυση Ο.Ε. - Οικοδομικές Επιχειρήσεις - Κατασκευές Κτιρίων - Μελέτη & Επίβλεψη - Τακτοποίηση Αυθαιρέτων
Οικοδομικές Άδειες - Ηλεκτρομηχανολογικές Εγκαταστάσεις - Τοπογραφικά - Πατήσια Αττική

 

Η εταιρεία "Σύγχρονη Ανίδρυση Ο.Ε." με έδρα τα Πατήσια, Αττική, προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες στον τομέα της ακίνητης περιουσίας, καλύπτοντας την αγορά οικοπεδοκτημάτων με αντιπαροχή και αγορά, καθώς και τη διάθεση διαμερισμάτων προς πώληση.

Αναλαμβάνουμε την αναζήτηση, την αξιολόγηση και την εξασφάλιση οικοπεδοκτημάτων που πληρούν τις ανάγκες και τις προδιαγραφές των πελατών μας. Είτε επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα οικόπεδο για την ανέγερση του σπιτιού των ονείρων σας, είτε ενδιαφέρεστε για επενδυτικές ευκαιρίες, είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Επιπλέον, διαθέτουμε διαμερίσματα προς πώληση που πληρούν υψηλά πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας. Είτε αναζητάτε το επόμενο σας σπίτι, είτε ενδιαφέρεστε για επενδυτικές ευκαιρίες στον τομέα των ακινήτων, η εταιρεία μας προσφέρει μια ποικιλία επιλογών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

Εάν αναζητάτε επαγγελματική υποστήριξη στην αγορά ακινήτων ή τη διάθεση ακινήτων προς πώληση, επικοινωνήστε με την "Σύγχρονη Ανίδρυση Ο.Ε." για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες μας και πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε στον τομέα αυτό.