2102014951 6932373668, 6977258447 Ιακωβίδου 45, Πατήσια info@s-ani.gr
hero image


 

 Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης
Σύγχρονη Ανίδρυση Ο.Ε. - Κατασκευές Κτιρίων - Μελέτη & Επίβλεψη - Τεχνικές Συμβουλές - Τακτοποίηση Αυθαιρέτων
Οικοδομικές Άδειες - Ηλεκτρομηχανολογικές Εγκαταστάσεις - Τοπογραφικά - Πατήσια Αττική

 

Η εταιρεία "Σύγχρονη Ανίδρυση Ο.Ε." με έδρα τα Πατήσια, Αττική, αποτελεί τον αξιόπιστο σύμβουλο και εταίρο για την πιστοποίηση ενεργειακής απόδοσης των κτιρίων σας.

Η πιστοποίηση ενεργειακής απόδοσης είναι ένα σημαντικό εργαλείο που συμβάλλει στη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των κτιρίων και στην μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης. Είναι επίσης σημαντικό για τη συμμόρφωση με τους νόμους και τους κανονισμούς που διέπουν τον τομέα της ενεργειακής απόδοσης.

Στην "Σύγχρονη Ανίδρυση Ο.Ε.", διαθέτουμε εξειδικευμένους επαγγελματίες που μπορούν να αξιολογήσουν την ενεργειακή απόδοση των κτιρίων, να προτείνουν βελτιώσεις και να αναλάβουν τη διαδικασία πιστοποίησης. Σας βοηθούμε να επιτύχετε τους στόχους σας σε ό,τι αφορά την ενεργειακή απόδοση, εξοικονομώντας ενέργεια και μειώνοντας το κόστος της θέρμανσης και της ψύξης των κτιρίων σας.

Ανεξαρτήτως εάν πρόκειται για ιδιωτικά κατοικία, επαγγελματικό χώρο ή οποιοδήποτε άλλο κτίριο, η ενεργειακή απόδοση είναι ζωτικής σημασίας. Εμπιστευτείτε την "Σύγχρονη Ανίδρυση Ο.Ε." για να βελτιώσετε την ενεργειακή απόδοση των κτιρίων σας και να επιτύχετε τους στόχους σας στον τομέα της ενεργειακής απόδοσης.